Meld je aan als Vrijwilliger

Houd je ervan om in onze mooie omgeving te fietsen en wil je iemand anders hier ook van laten genieten?

Iemand die graag wil fietsen maar dit niet (meer) zelfstandig kan. Voor de vaste vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Vrijwilligers zullen hier net zo veel plezier aan beleven als gasten.

Afhankelijk van je beschikbare tijd kun je je aanmelden voor bv. een ochtend per week of per maand. Je kunt je ook als duo aanmelden, bijvoorbeeld met een familielid, buur of vriend. Ken je geen gast, dan wordt gekeken naar een geschikte kandidaat om “maatjes” mee te worden.

Als je met een voor jou bekende gast erop uit wil, dan kun je dat aangeven op het formulier.

Na je aanmelding via onderstaand deelnemersformulier word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Word je vrijwilliger, dan begin je vanzelfsprekend met een gedegen instructie (‘rijbewijs’) vóórdat je op pad gaat met de dierbare gast en kostbare fiets. Je krijgt tevens uitleg over het flexibele planningrooster.

Met ons flexibele planningsrooster kun je ook zelf altijd zien of er een duofiets beschikbaar is.

Fietsmaatjes Eijsden-Margraten zorgt er voor dat je in alle opzichten veilig met een goed getrainde vrijwilliger op de duofiets mooie ritten kunt maken. De fietsen worden goed onderhouden en er worden afspraken gemaakt met vrijwilligers over hoe we met elkaar omgaan.

Meld je aan als Gast

Je houd van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Lijkt het je heerlijk om regelmatig een tochtje te maken in de buitenlucht, samen met een fietsmaatje?

Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en jij als gast in je eigen tempo kunt meetrappen als je dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen en heeft een handige opstapfunctie.

Ben je geïnteresseerd in een gratis vrijblijvende proefrit of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op of stel je vraag via het deelnemersformulier.

Aanmelden voor Fietsmaatjes als Gast of Vrijwilliger

In onderstaand formulier kun je je aanmelden als gast of als vrijwilliger voor fietsmaatjes Eijsden-Margraten.
Maak hier een keuze, meld je aan als Gast of als Vrijwilliger
Geef aan op welke dag we je het beste kunnen contacteren en welk tijdstip.